11 januari Online clinic Ondernemerschap 21e eeuw: Pak de regie

11 januari, 20.00 uur

LTO NOORD VROUW EN BEDRIJF
Hoe blijf je succesvol en relevant als agrarisch ondernemer en welke 21e eeuw vaardigheden horen daarbij? Volg 11 januari de gratis online clinic over zelfbewust ondernemerschap. Thema: ‘Pak de regie en blijf scherp’.

Misschien denk je er over om je bedrijf te vergroten. Of te verbreden met een melktap, bed& breakfast of zorgtak. Mogelijk maak jij je zorgen over hoe omwonenden of de maatschappij aankijkt tegen het bestaansrecht van jouw bedrijf.

Carmen van Dam van de LTO Academie verzorgt een inleiding over zelfreflectie, persoonlijk leiderschap en het pakken van de regie vanuit je eigen intrinsieke motivatie. Zodat je vaardigheden ontwikkelt die aansluiten bijwat de huidige tijd en de omstandigheden van je vragen. In deze clinic krijg je handvatten om te ontdekken hoe jij jezelf wilt doorontwikkelen als ondernemer.

Presentatie is in handen van Willemien Koning en Ceciel Mentink van LTO Vrouw en Bedrijf.

  • Wanneer: dinsdag 11 januari van 20.00-21.15 uur.
  • Thema: Zelfinzicht en reflectie: Pak de regie en blijf scherp!
  • Aanmelden: Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden. Voor de start van de online clinic ontvang je een link per e-mail waarmee je deel kunt nemen.

Ben je op 11 januari verhinderd of wil je op een later tijdstip misschien nog eens terugkijken; wanneer je je aanmeldt, ontvang je na afloop van de online bijeenkomst een terugkijklink.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten