12 mei Excursie Boerderij van de Toekomst

Hoe boeren we over tien jaar? In het project Boer van de Toekomst verbindt het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer deze vraag van de Boerderij van de Toekomst aan de praktijkervaringen van boeren en tuinders. Boeren, tuinders en wetenschappers gaan hierover in gesprek met elkaar tijdens excursies naar de Boerderij van de Toekomst in Lelystad.

Naast een rondleiding over het veld en langs het machinepark is het gesprek over kansen en uitdagingen in de agrarische sector een nadrukkelijk onderdeel van de excursie. Ons Spel van de Toekomst helpt bij het voeren van dit gesprek. Met stellingen, vragen en een beetje competitie kan iedereen zijn of haar zegje doen. “Ik vind het minstens zo belangrijk dat wij praktische kennis en ervaringen van boeren doorgeven aan beleidsmakers en bedrijven die alternatieve middelen en technologieën ontwikkelen”, aldus Pieter de Wolf, projectleider Boerderij van de Toekomst.

Ook jij kan je inschrijven voor een excursie naar de Boerderij van de Toekomst in Lelystad. In 2022 organiseren wij excursies op 20 april, 12 mei, 2 juni, 16 juni, 4 juli, 25 augustus en 15 september. Op alle dagen is er zowel ’s ochtends als ’s middags een excursie, altijd inclusief lunch. Let op: een excursie gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn.

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een