16 jan: Inspiratietour Ondernemen met Zuivel

Wil jij je eigen melk gaan verzuivelen en wil je inspiratie voor toekomstige keuzes? Of verzuivel je al en wil je weten hoe je een sterk merk bouwt? De provincie Utrecht biedt op maandag 16 januari 2023 een inspiratietour aan over zelf verzuivelen, branding van je product en verkoop in de korte keten. Ter voorbereiding op de inspiratietour vond op 15 december 2022 een webinar plaats die je terug kunt kijken.

Programma

Bezoek aan kaasmakerij van Cock Verweij in Polsbroek;

Drie sprekers vertellen over hun maakprocessen;

– Mariëlla van den Brink van RofMeddow vertelt over haar zuivellijn;
– Cynthia Lekkerkerker van IJsboerderij De Morgen geeft een inkijkje in een ijsmakerij;
– Ramon van Roomen vertelt over zijn Syrische grillkaas onder het label Al Shahbaa en hoe hij de verkoop aanpakt;

Sessie marketing, branding en promotie door digital markting specialist Wija Koers; Tijdens deze sessie krijg je tips over hoe je online en offline een eigen merk in de markt zet en hoe je zorgt voor een origineel en herkenbaar merkverhaal.

Tijdens de tour is er genoeg tijd om te netwerken en je collega-ondernemers te spreken. Ook valt er van alles te proeven. En ten slotte: je gaat met een persoonlijk actieplan naar huis.

Voor wie

De inspiratietour is voor melkveehouders uit provincie Utrecht. Maximaal twee deelnemers per bedrijf. Het is ook interessant als je fruit teelt, eieren en/of vlees verkoopt.

Klik hier voor meer info.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten