16 nov: Webinar: Duurzame Landbouw ten tijde van verkiezingen

Op donderdag 16 november organiseert Transitiecoalitie Voedsel het webinar: Duurzame landbouw in de campagneperiode voor de verkiezingen. We blikken terug op onze politieke gesprekken en voorstellen aan belangrijke stakeholders in de landbouw van afgelopen jaar. Willem Lageweg, directeur van TcV tevens kwartiermaker duurzame landbouw, legt hierbij uit langs welke sporen TcV werkt en welke huidige ontwikkelingen wij zien in de landbouw. Samen met MVO Nederlands’ public affairs adviseur Siri de Vrijer bespreken we de groene kant van de partijprogramma’s.  

Tom Kools (programma manager belonen en beprijzen en public affairs adviseur bij Transitiecoalitie Voedsel) gaat in op de kansen en belemmeringen voor de landbouwtransitie, die de komende verkiezingen met zich meebrengen. Samen met Willem Lageweg gaat hij in op de vraag; ‘Zijn we voldoende geslaagd in onze missie om partijprogramma’s te verduurzamen?’

Transitiecoalitie Voedsel werkt sinds 2018 aan trajecten gericht op de overheid en politiek als het gaat om het verduurzamen van de nationale en regionale landbouw en voedselagenda’s.  

Datum: 16 november 2023
Tijdstip: 09:00 – 09:45

Klik hier om je aan te melden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten