18 mei: Aan de slag met Voedselbossen

Platform Voedsel uit het Bos organiseert een jaartraining met modules om alles te leren over voedselbossen. De modules starten vanaf 18 mei en zijn ook afzonderlijk te volgen.

De kans dat je verandert door deze cursus is 100%. De kans dat je daarna weet wat je concreet kan doen ook. Je reist door de seizoenen en ziet voedselbossen in alle seizoenen en stadia, maar je reist ook door het innerlijke proces daarachter: opnieuw leren observeren, leren ontwerpen, leren het bedrijfsplan en verdienmodel op te zetten en dat durven realiseren. Als je al land hebt, of de basis al eerder hebt geleerd, of toch nooit wilt ontwerpen, kun je deze cursus ook prima modulair afnemen.

Modules
De training bestaat uit drie modules: basis, ontwerp en bedrijfsplan. Iedere module neemt 6 à 7 weken in beslag. Je krijgt telkens les op een vrijdag, soms als live dag (als het in verband met Corona is toegestaan, anders passen we ons aan), soms juist, bewust als digitale lesaanpak. Je kunt hieronder per dag lezen hoe hij wordt ingevuld.

Je krijgt in elke module een eigen digitaal klaslokaal op voedseluithetbos.nl. Hierin kun je makkelijk contact leggen met andere deelnemers, maar ook al je lesmateriaal makkelijk vinden en uitvoeren. Je vindt daar ook nog een aantal digitale excursies.

Deelname
Jaartraining voedselbossen bestaande uit drie modules: basis, ontwerp en bedrijfsplan. De modules zijn afzonderlijk of in alle combinaties af te nemen. Maximaal aantal cursisten bij de basismodule is 20, bij de overige modules 15 personen.

De kosten bedragen € 500,- exclusief BTW voor de eerste module en € 750,- exclusief BTW voor module twee en drie.

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een