20 sept: Cursus Leghennenhouderij

Ben je als pluimveehouder of bedrijfsleider in de legsector aan de slag zonder dat je een pluimveeopleiding hebt gevolgd? Wil je meer te weten komen over het werk dat je doet en waarom dingen gaan zoals ze gaan? Dan is de cursus leghennenhouderij iets voor jou! Schrijf je snel in, want de cursus gaat bijna van start en vol = vol.

Leren vergroot de prestaties en betrokkenheid van werknemers en daarmee ook het succes van je bedrijf. Ondernemers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen makkelijker inspelen op veranderingen; zij zijn flexibeler. 

 

Inhoud cursus

De cursus leghennenhouderij is een cursus voor (toekomstige) pluimveehouders en bedrijfsleiders in de legsector. Deze cursus is bedoeld om een stevige basis te leggen op vier belangrijke thema’s: kipgedrag en – signalen, optimaliseren stalklimaat, voeropname en voerbenutting, selectie en anatomie. 

Met behulp van deze cursus leer je afwijkingen in de koppel vroegtijdig signaleren, krijg je handvatten om effectief in te grijpen bij (dreigende) problemen en word je een betere (kritischere) gesprekspartner voor je adviseur, doordat je je kennis vergroot.

 

Locatie

De cursus bestaat uit vier cursusdagen die worden gegeven op twee verschillende locaties:

  • Kesteren: 20 september, 27 september, 4 oktober
  • Diessen: 11 oktober

 

Tijdstip

De cursusdagen zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Kosten

De kosten van de cursus bedragen €1000,- p.p. ex btw.

 

Aanmelden

Spreekt deze cursus jou aan? Klik hier voor de flyer voor meer informatie en klik vervolgens op de knop aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij: info@dinekerietveld.nl / 06 – 21 19 98 93

 

Kennismakelaars dierhouderij

De cursus leghennenhouderij is ontwikkeld door de kennismakelaar pluimveehouderij – Dineke Rietveld. Ook andere dierlijke sectoren hebben een eigen kennismakelaar waar je terecht kunt voor advies, ondersteuning, en als je vragen over en ontwikkeling.

Meer informatie op www.kennismakelaarsdierhouderij.nl.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten