22 nov: Informatiebijeenkomst Plattelandstoerisme

Denk je erover na om je agrarische bedrijf te combineren met een nevenactiviteit? Heb je al eens gedacht aan plattelandstoerisme?

Er zijn allerlei vormen van toerisme en recreatie op en rondom het agrarische bedrijf. Te denken valt aan kamperen, glamping, appartementen, groepsaccommodatie en bed & breakfast tot excursies, outdoor, proeverijen, workshops, pluktuin en terras. Wil je hier meer over leren en wil je weten of dit iets voor jouw agrarische bedrijf kan opleveren? Geef je dan op voor de Basisbijeenkomst Plattelandstoerisme op 22 november.

De Basisbijeenkomst Plattelandstoerisme is een eerste kennismaking met het onderwerp. Wat aan bod komt zijn praktijkvoorbeelden, wet- en regelgeving, trends, marketing/promotie. Na deelname is het mogelijk om je op te geven voor de verdiepende (meerdaagse) training. Deze wordt gegeven bij voldoende animo. De verdiepende training vindt plaats in het voorjaar van 2023 (medio februari/maart). Meer informatie over deze training wordt bekend gemaakt tijdens de basisbijeenkomst.

De basisbijeenkomst wordt gegeven voor Mariska van Koulil. Zij is ruim 20 jaar werkzaam op het vlak van onder andere plattelandstoerisme. In de loop der jaren heeft ze veel advies, procesbegeleiding, ontwikkeltrajecten en trainingen verzorgd en daarbij een diversiteit van succesvolle en soms ook mislukte initiatieven gezien. Door haar goed in te leven in de situatie van agrarisch ondernemers kan Mariska meedenken in wat bij ieder bedrijf/persoon past en inschatten wat in de markt haalbaar is.

 

Ben jij erbij? Klik hier om je aan te melden!

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een