22 november – 14 februari: Innovatie en verduurzaming van stallen

Met de innovatiemodule Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe stalsystemen kunt u nieuwe stal- en managementmaatregelen onderzoeken en ontwikkelen.

Open van 22 november – 14 februari. Met de subsidie onderzoekt en ontwikkelt u technieken om emissies van stalsystemen te verminderen. En voor een beter dierenwelzijn en brandveiligheid. Dat kan een installatie of machine zijn of een managementmaatregel. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Met de fiscale kan je investeringen aftrekken bij de belastingaangifte. U kunt gebruikmaken van deze fiscale regelingen als u investeert in een techniek of machine die op de Milieulijst staat.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn