23 jan: Masterclass Lokaal telen en verkopen

Hoe kunnen we de lokale consument vasthouden als klant? Dit is de hoofdvraag waarmee Eetbaar Ede tijdens de masterclass ‘Lokaal duurzaam telen en verkopen’ op maandag 23 januari aan de slag gaan. Bent u AGF teler of op een andere manier bezig met directe verkoop van agrarische producten? Dan willen we u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Maandag 23 januari om 19:30, locatie: De Groenerie, Velkemeensedijk 9, 6732 GE HARSKAMP

De Masterclass wordt verzorgd door Jack Nijboer. Jack is jarenlang productspecialist AGF geweest bij de Plus, trainer AGF en nu directeur van ‘Lokaal de lekkerste’. Jack neemt jullie deze avond mee in de wereld en beleving van de consument als het gaat om aardappelen, groente en fruit.

De belangrijkste vraag van deze avond is: Hoe kunnen we de lokale consument binden en boeien en daarmee vasthouden als klant?

Verschillende aspecten zullen de revue passeren. Denk bijvoorbeeld aan: welke groenten wil de consument zien in welk jaargetijde (teeltplannen, variatie), hoe krijg ik de AGF zo vers mogelijk bij de klant, hoe moet het er in de beleving van de klant eruitzien, wat wil de consument betalen en welke kwaliteit verwachten ze dan.

De avond is bedoeld om van elkaar te leren en praktische tips mee naar huis te krijgen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en specifieke uitdagingen voor te leggen aan Jack.

Veel dilemma’s die deze avond worden besproken gelden ook bij andere lokale vers producenten. Zij zijn dan ook van harte welkom bij deze masterclass naast de lokale telers van AGF.

Aanmelden

Deelname aan deze masterclass wordt u kosteloos aangeboden door Eetbaar Ede. We maken ons sterk voor lokaal, duurzaam, gezond en betaalbaar voedsel. U kunt zich opgeven voor deze masterclass door te mailen naar info@foodfloor.nlr dapibus leo.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een