25 apr: Boer, Bunder & Pacht bijeenkomst

Biodiversity in Business en Boer&Bunder nodigen u graag uit voor Boer, Bunder & Pacht, het evenement over duurzaam grondgebruik en duurzame pacht. Deze vindt plaats op 25 april van 14.00-17.30 uur in Spakenburg.

Laat u inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en ontmoet collega’s uit het werkveld! Tijdens deze middag lanceren we de nieuwe digitale tool Boer&BunderPacht. U kunt deelnemen aan verschillende praktische workshops en kennismaken met duurzame pacht- en grondinitiatieven. In het programma is ook voldoende tijd voor een ontmoeting met verpachters, pachters, beleidsmakers, rentmeesters en adviseurs uit het Netwerk Duurzame Pacht.

Met uw aanmelding reserveert u een plek in de zaal en wordt er met de catering rekening gehouden met uw komst. Geeft u het daarom alstublieft door als u onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn.

Klik hier om u aan te melden en voor meer informatie over de workshops

Programma

13.30 uur                    Inloop met koffie & thee
14.00 uur                    Een gesprek over de rol van pacht in de landbouwtransitie
14.20 uur                    Lancering Boer&BunderPacht
14.45 – 15.45 uur       Workshop ronde 1
16.00 – 17.00 uur       Workshop ronde 2
17.00 uur                    Initiatievenmarkt & borrel

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn