30 november webinar: Samen op weg naar nieuw GLB

Het GLB verandert in 2023

Dat lijkt nog ver weg, maar is dichterbij dan u denkt. In het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB), dat toekomstbestendig boeren sterker gaat belonen, verandert er veel. We willen u nu al meenemen in deze veranderingen. Zodat u zich hierop kan voorbereiden.

Aan de tafel

Wat valt er allemaal onder het nieuwe GLB?

  • Annemiek Hautvast (programmadirecteur Gemeenschappelijk landbouwbeleid) vertelt over het nieuwe GLB in het algemeen.
  • Wat houdt de eco-regeling in? Carla Overgaauw (RVO) geeft uitleg over de grootste verandering in het nieuwe GLB.
  • Wat gebeurt er nu al in de boerenpraktijk? Jetze Genee (Provincie Friesland) laat voorbeelden uit de praktijk zien. Deze brengen u misschien op ideeën.
  • Hoeveel premie krijgt u door het uitvoeren van eco-activiteiten? Willem Voncken (akkerbouwer) en adviseur Rinus Wientjens gaan rekenen met de eco-activiteiten in de simulatietool.

Aanmelden

Meer weten over het nieuwe GLB? Meld je dan nu aan voor het webinar. Een week voor het webinar ontvang je een link. Hiermee kun je deelnemen aan het webinar. Past 30 november niet in jouw agenda? Geen probleem! Meld je dan toch aan. Na het webinar ontvang je namelijk een link om het webinar terug te kijken.

Tip: kijk ook in uw spambox, de e-mail kan daarin terechtkomen.

 

 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een