4 april: Openstelling SABE

Op 4 april start weer een openstelling van de Sabe-regeling, waarbij er diverse vouchers worden uitgegeven aan boeren en tuinders in Nederland, die ze kunnen verzilveren bij BAS-erkende adviseurs.

 

De Sabe regeling zal opengaan voor de volgende vouchers:

Adviesvouchers, voor innovatief advies over duurzame landbouw voor agrariërs (4.200 stuks) U krijgt een adviesvoucher die maximaal € 1.500 waard is. Hiermee betaalt u uw adviseur.

Bedrijfsplanvouchers, voor omschakeling naar duurzame landbouw (311) Als u hiervoor een bedrijfsplan laat maken door een erkend bedrijfsadviseur, kunt u een voucher aanvragen. U krijgt een voucher voor 80% van de kosten. De voucher is maximaal € 6.000 waard.

Opleidingsvouchers, voor bedrijfscoach in duurzame landbouw (78).

 

De advies- en bedrijfsplanvouchers zijn, voor zover de voorraad strekt, beschikbaar tot 15 mei 2022. De Sabe-regeling is voor de opleidingsvouchers geopend tot 1 oktober 2022.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn