4 mei – 15 juni POP3 Innovatieve Concepten Gelderland

Heeft u ideeën of een goed initiatief om de agrarische sector te versterken? En wilt u dit samen met andere partijen ontwikkelen of klaarmaken voor de praktijk? Dan kunt u tussen 4 mei en 15 juni 2022 subsidie aanvragen. In totaal is € 625.000 beschikbaar. Per aanvraag is de hoogte van de subsidie minimaal € 60.000 en maximaal € 160.000.

Met deze subsidie wil men ideeën ondersteunen die boven het individuele bedrijfsbelang uitstijgen en gericht zijn op het structureel verbeteren van de duurzaamheid van een keten, sector of regio.
Ideeën die kunnen leiden tot een andere aanpak of ander gedrag in een land- of tuinbouw sector, voedselketen of een plattelandsregio. Ideeën die een positieve impact hebben op biodiversiteit, bodem, kringlooplandbouw en/of klimaat maken dit jaar extra veel kans. Daarnaast vragen speciale aandacht voor de thema’s biologische landbouw en agroforestry.

U kunt subsidie aanvragen voor:
– het oprichten van een projectmatig samenwerkingsverband en het samen formuleren van een projectplan gericht op een innovatie
– het uitvoeren van een innovatieproject, waarbij sprake is van een niet-productieve investering

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een