7 sept: Kruidenrijk grasland voor beginners en gevorderden

Ben je bezig met kruidenrijk grasland of ben je van plan dit te gaan telen en ben je benieuwd naar andermans ervaringen? Of heb je deelgenomen aan de kruidenactie van Boer aan het Roer en wil je horen hoe de kruiden bij anderen zijn opgekomen en wat zij voor maatregelen hebben toegepast? Op donderdag 7 september van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:30) is er een bijeenkomst in Lunteren.

Deze avond gaan we ervaringen uitwisselen: Hoe zijn de kruiden opgekomen bij deelnemers van de kruidenactie? Wat heb je aan je management aangepast? Hoe heeft dit uitgepakt?

Pieter Struyk van het Louis Bolk instituut komt vertellen wat hij dit jaar landelijk zag gebeuren op het gebied van kruidenrijk grasland. Ook heeft hij tips hoe we met extreme weersomstandigheden kunnen omgaan en toch kruiden op te laten komen én te behouden.

Zowel deelnemers aan de kruidenactie als niet-deelnemers zijn welkom!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn