8 febr: Nationale Bodemtop in Apeldoorn

U bent van harte welkom op de Nationale Bodemtop op 8 februari 2023. Dit jaar zal deze plaats vinden in de duurzame congreslocatie De St@art, gelegen aan de rand van de Apenheul in Apeldoorn.

De Bodemtop biedt volop de mogelijkheid om te netwerken met interessante spelers uit het veld en meer te horen over onderwerpen in relatie tot duurzaam bodembeheer, zoals bijvoorbeeld praktische maatregelen om koolstof vast te leggen, kennis over biodiversiteit in de bodem en teelten geschikt voor biobased bouwen.

De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Piet Adema, zal bij de Nationale Bodemtop aanwezig zijn. Meer informatie en aanmelden via deze link. Ook vindt u hier meer informatie over het programma en alle deelsessies.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn