Agrarisch coaches gezocht voor provincie Utrecht

Gezocht: 20 Freelance coaches

De Ondernemerschapsacademy zoekt 20 coaches met ervaring bij agrarische ondernemers om, in opdracht van de Provincie Utrecht, in totaal 600 ondernemers te coachen en begeleiden bij het maken van persoonlijke en bedrijfsmatige keuzes over de toekomst van hun (familie)bedrijf.

 

Wat ga je doen?

Je begeleidt agrarisch ondernemers bij het maken van keuzes over de toekomst van hun bedrijf/erf.

Voor inhoudelijke vraagstukken die van belang zijn voor het maken van gefundeerde keuzes laat je de ondernemer adviseurs inschakelen. Daarnaast leg je verbindingen met relevante beleid- en gebiedsprocessen om in te spelen op lokale ontwikkelingen.

Je werkt samen met een team van 20 coaches, waarbij iedere coach zelfstandig meerdere agrarisch ondernemers begeleidt. Onder onze begeleiding deel je jouw ervaringen tijdens intervisiemomenten en doe je nieuwe kennis en inzichten op.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn