Bijeenkomst plattelandstoerisme klanten vinden en binden

Kamperen, glamping, appartementen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, excursies, outdoor, proeverijen, workshops, pluktuin, terras enzovoorts. Bied jij dit aan bij een (voormalig) agrarisch bedrijf of heb je vergevorderde plannen hiervoor?

Neem dan deel aan de bijeenkomst om (meer) in te spelen op de behoeften van je doelgroep en om de promotiemiddelen en -kanalen zo goed mogelijk in te zetten. Tijdens de bijeenkomst krijg je handvatten van een expert, maak je onder begeleiding globale uitwerkingen voor het eigen bedrijf en wissel je uit met andere ondernemers.

De bijeenkomst (inclusief lunch) vindt plaats op maandag 5 juni van 11 tot 15u. Deelname is kosteloos. De locatie is boerenbedrijf De Boterbloem in Amerongen. Naar eigen zeggen met de allerleukste minicamping op de Utrechtse Heuvelrug en hierbij bieden ze privé sanitair. Verder zijn er 4 B&B kamers, verschillende escaperooms en boerenspelen. Ook is het mogelijk om te boerengolven en organiseren ze kinderfeestjes. Tijdens een rondleiding vertellen de ondernemers over hun ervaringen. 

Bijeenkomst plattelandstoerisme klanten vinden en binden

Naam

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten