Coaching voor agrariërs in de Foodvalley regio, hoe werkt dat?

Heb je vragen over de toekomst van jouw bedrijf? Wil je weten waar kansen liggen, zoek je een onafhankelijke gesprekspartner voor het verder ontwikkelen van je bedrijf of denk je na over bedrijfsovername? Dan is het traject ‘Zicht op de Toekomst’ wellicht iets voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Gratis keukentafelgesprek

De eerste stap is het aanvragen van een gratis en vrijblijvend keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je samen met een onafhankelijke adviseur jouw specifieke situatie, de onafhankelijke adviseur is goed op de hoogte van wat er speelt in de agrarische sector. Aan de hand van het gesprek wordt informatie gegeven over mogelijke trajecten die je verder kunnen brengen. Het traject ‘Zicht op de Toekomst’ is er een van.

Of maak een afspraak via:

Tel: 088 888 6633
Mail: agroloket@landbouwnetwerkregiofoodvalley.nl

Deelname aan het ‘Zicht op de Toekomst’-traject

Als je vervolgens besluit om deel te nemen aan het ‘Zicht op de Toekomst’-traject is het de bedoeling om de juiste coach te kiezen die past bij jouw situatie. Ook de coaches zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de agrarische sector.

De coaches gaan vooral het gesprek aan, waarbij ze ondernemers helpen om de juiste stappen te zetten en keuzes te maken. Denk hierbij aan het bespreken van overname, maken van een keuze voor een nieuwe tak of een uitbreiding, werken aan een nieuw verdienmodel, advies over cursussen of het vinden van de juiste weg bij gemeenten. Natuurlijk is iedere casus uniek, maar dit is wel het uitgangspunt.

Via het traject werden al meer dan 40 agrarische ondernemers geholpen. Familie Nijhof en Familie Batterink deelden eerder hun ervaringen met ons.

Het traject kost €500,-, hiervoor krijg je zes gesprekken met de coach. Aanvullend ontvang je een voucher twv €400,- die je kunt inwisselen voor specialistisch advies of meer gesprekken met de coach.

Meer informatie

Zicht op de Toekomst is voor agrarisch ondernemers uit Barneveld, Ede, Nijkerk, Putten, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Het wordt mogelijk gemaakt door Regio Foodvalley.

*Agrariërs uit Renswoude, Rhenen en Veenendaal worden doorverwezen naar Plattelandscoaches Utrecht.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn