Coulanceregeling spuitlicentie eindigt 30 april

30 april

Vanwege de coronamaatregelen konden de bijeenkomsten voor het behalen van punten voor de spuitlicentie niet of moeilijker gehouden worden. Daarom was er een coulanceregeling ingesteld.

Bijeenkomsten moesten op 1,5 meter worden georganiseerd waardoor er een kleiner aantal deelnemers aanwezig kon zijn of de fysieke bijeenkomsten waren helemaal niet toegestaan of niet te organiseren vanwege de gesloten horeca.

Daarom was er een coulanceregeling ingesteld. Deze regeling houdt in dat de spuitlicenties met een einddatum vanaf 16 maart 2020 hun geldigheid langer hebben gehouden. Dit gold in eerste instantie tot aan 1 januari van dit jaar, maar is daarna verlengd tot 30 april 2021.

Deze coulanceregeling wordt door Bureau Erkenningen niet opnieuw verlengd, de regeling eindigt op 30 april. Dit omdat er veel mogelijkheden zijn om digitale bijeenkomsten of individuele cursussen te volgen.

Dat betekent dat vóór 1 mei de benodigde punten behaald moeten zijn om de spuitlicentie te kunnen behouden. Wanneer er voldoende kennisbijeenkomsten zijn gevolgd wordt de licentie verlengd vanaf de einddatum van de bestaande licentie.

Als LTO-lid krijgt u 5 tot 10% korting op het online lesmateriaal van Spuitlicentie.nl. Kijk voor meer informatie op www.ltoledenvoordeel.nl/spuitlicentie

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een