Doe mee aan de praktijktraining Bodem en Koe

Wilt uw bedrijf klaar maken voor de toekomst. Duurzamer werken en een stabiel rendement. Meer halen uit uw bedrijf, zoals beter ruwvoer van eigen land en gezonde koeien. Goede technische resultaten met lage(re) kosten.

Herkenbaar? Misschien heeft u zelfs al een lezing of korte training gevolgd. Wilt u hiermee diepgaander mee aan de slag? Geef u dan nu op voor de meerjarige praktijktraining Bodem & Koe. We nemen de tijd om een bedrijfsplan te maken en in praktijk te brengen. In deze training staat de bodem centraal. Want de kwaliteit van uw bodem bepaalt de kwaliteit en gezondheid van uw ruwvoer en daarmee van uw koeien. Gezonde koeien produceren langer en meer melk. Door te werken aan de gezondheid van de bodem én de gezondheid van uw koeien bereikt u betere resultaten op uw bedrijf.

De meerjarige praktijktraining Bodem & Koe bestaat uit 15 groepsbijeenkomsten en 12 individuele adviesuren op uw bedrijf.

Kies in het menu hierboven uw provincie om meer te lezen over de Praktijktraining Bodem & Koe. Aanmelden kan tot 15 juli 2021.

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten