LNV lanceert campagne Groeien naar morgen

LNV lanceert campagne Groeien naar Morgen

Het ministerie van LNV is op 12 oktober de campagne Groeien naar morgen gestart. Deze campagne is bedoeld om concrete handvatten te bieden voor kringlooplandbouw. Aan de hand van een aantal portretten van agrariërs met een gemiddelde landbouwpraktijk en de uitrol van concrete ondersteuningsmogelijkheden kan de campagne agrariërs helpen bij het zetten van stappen naar een duurzame, toekomstbestendige landbouw.

Op de website staat een overzicht van regelingen, kennisdeling en inspiratie bij het maken van de omslag naar duurzame landbouw. Zoals de Kringlooplandbouwscan (online tool om te kijken op welke punten je verder kunt ontwikkelen richting kringlooplandbouw), Webinars, Masterclasses en informatie over bestaande en nieuwe regelingen. De komende tijd wordt dit aanbod verder uitgebouwd.

In oktober worden een webinar over het Bedrijfsovernamefonds georganiseerd en een Masterclass Stikstof in de Landbouw. Kijk op de website van Groeien naar Morgen voor meer informatie. 

 www.groeiennaarmorgen.nl 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn