Honderd ondernemers en erfeigenaren aangemeld voor advies van plattelandscoach

Drie maanden geleden startte het project ‘Plattelandscoaches’. Dit project biedt Utrechtse agrarische ondernemers en erfeigenaren de mogelijkheid zich gratis te laten coachen door een onafhankelijke plattelandscoach. Deze week heeft de 100ste deelnemer zich aangemeld.

De animo is groot en dat is niet zonder reden. De landbouwsector is volop in beweging en staat voor verschillende uitdagingen. De provincie Utrecht vindt het daarom essentieel om agrarische ondernemers en erfeigenaren juist nu op onafhankelijke wijze bij te staan en te faciliteren.

Toekomstperspectief
Bij de eerste 100 deelnemers zien we veel vragen van ondernemers die hun bedrijf verder willen ontwikkelen en een toekomstperspectief willen creëren met een gezond rendement. Ook om de overname binnen de familie bespreekbaar te maken en te begeleiden. Maar ook op het gebied van circulaire landbouw, kringlooplandbouw en natuurinclusieve en klimaatneutrale landbouw krijgen we veel vragen binnen.

Hoe het werkt
Wil jij je ook aanmelden? Meld je aan via dit inschrijfformulier. Vervolgens bellen we je op om kennis te maken en je vraag helder te krijgen. Hierdoor kunnen wij de plattelandscoach voorstellen met de juiste expertise op jouw vraagstuk en vervolgens vindt snel de eerste afspraak plaats.

Meer informatie
Wil je meer informatie lezen over dit project? Bekijk de informatie op de website. Je kunt ook direct bellen op nummer 088-8886633. Of laat hier je gegevens achter, zodat jij wordt teruggebeld.

Bron: LaMi

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een