Kick-off Strategische Agenda Regio Foodvalley

Kick-off Strategische Agenda Regio Foodvalley

Vandaag wordt het startsein gegeven voor een krachtige samenwerking in Regio Foodvalley. Wij behoren ook tot een van deze partners en daarom willen we u informeren over deze mooie stap. 

Allemaal zijn we met elkaar verbonden en samen gaan we voor succes: Regio Foodvalley Connect! Bekijk de kick-off film

 

 

AMBITIES

De verschillende partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid hebben hun handtekening gezet voor samenwerking, ambitie en resultaat. Dit is uitgewerkt in de Strategische Agenda, binnen de 7 thema’s:

–       Landbouwtransitie,

–       Voeding voor een gezond leven (gezondheid)

–       Energietransitie (energie)

–       Human Capital (arbeidsmarkt)

–       Innovatie, clustervorming

–       Circulaire economie (circulair) 

–       Fysieke randvoorwaarden (mobiliteit en economie) 

–       Quality of living (ruimtelijke ontwikkeling en wonen). 

 

RESULTAAT

De Economic Board zal verantwoordelijk zijn voor het behalen van de doelen uit de Strategische Agenda, zij monitoren de voortgang van de projecten en toetsen de nieuwe projectplannen. 

 

#CONNECT door de REGIO

Inmiddels zijn er ook vele projecten van start gegaan waar we de samenwerking en ambities van de Strategische Agenda terugzien. De komende periode nemen we je mee op de fiets de regio in en laten we je wekelijks kennismaken met mooie projecten en initiatieven. Hopelijk word je hierdoor geïnspireerd om ook aan de slag te gaan! 

 

#Connect kick-off 

De eersten die fietsend door de regio gingen waren Burgemeester René Verhulst namens de overheid, Martin de Ruiter namens het bedrijfsleven en Jan Jacob van Dijk namens het onderwijs. Hiermee gaven ze een feestelijke kick-off. 

 

Wilt u  zelf aan de slag gaan of meer informatie over Regio Foodvalley #Connect kijk dan op: www.regiofoodvalley.nl/connect

 Of bent u benieuwd naar de Strategische Agenda kijk dan op www.regiofoodvalley.nl/projecten/strategische-agenda

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een