Korte Keten Campagne Foodvalley mei – sept.

Doe mee aan de Korte Keten Campagne voor boerderijproducten!

Wil jij dat de consument jouw (boerderij)producten koopt? Dan is dit je kans!
Wij gaan deze zomer aan de slag om samen het verhaal van jouw prachtige (boerderij) producten te vertellen. De regiopartners gaan ervoor zorgen dat jullie verhaal bij de consument komt.


Wie doet wat?
Jij: leert jouw verhaal te vertalen naar social media
Regiopartners: verspreiden ook jouw verhaal naar de consument

Doel?
De consument weet jouw boerderijwinkel te vinden en koopt jouw producten!

Hoe?

  • We komen 2 keer bij elkaar om kennis te maken en jouw productverhaal te vertalen naar goede berichten. De eerste keer is op 30 mei.
  • Daarna zien we elkaar elke 2 weken (kort) online en bepalen we gezamenlijk onze lokale seizoensthema’s. De looptijd van de campagne is van juni tot en met september.
  • Met deze seizoensthema’s ga jij aan de slag in je eigen boerderijwinkel en online op je social mediakanalen.
  • De regiopartners zorgen ervoor dat jullie social mediakanalen een groot bereik krijgen naar veel consumenten.


Meedoen

Ben jij agrariër in de Foodvalley regio en verkoop je je eigen producten? Dan kan je meedoen! Deelname is gratis, we vragen alleen je tijdsinvestering door aan te sluiten bij de bijeenkomsten. Je krijgt er praktische en concrete begeleiding voor terug van een professional in digital marketing. En door actieve verspreiding van de content van alle deelnemers door regiopartners word je bereik serieus vergroot in de streek.

Datum, locatie en tijd

De eerste bijeenkomst is op 30 mei, 10.00 – 15.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) inclusief lunch. De locatie delen we met je na je aanmelding.

Aanmelden

Aanmelding vooraf is verplicht! Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder.

Aanmeldformulier Korte keten Campagne 30 mei

Wil jij dat de consument jouw (boerderij)producten koopt? Dan is dit je kans! Wij gaan deze zomer aan de slag om samen het verhaal van jouw prachtige (boerderij) producten te vertellen. De regiopartners gaan ervoor zorgen dat jullie verhaal bij de consument komt.
Naam

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten