Leergang Nieuw idee op mijn erf

Vanaf 7 juni

Je wilt nieuwe activiteiten op je (toekomstig) erf in het buitengebied realiseren en je weet niet hoe je dit moet oppakken of je loopt vast in het proces. De gemeente stelt vragen, je hebt nog geen klanten of de startkosten zijn te hoog.

Leergang voor initiatiefnemers in het buitengebied
Je schrijft onder onze professionele begeleiding je eigen plan voor je nieuwe activiteiten, project of bedrijvigheid op je erf. Dat doe je in een klein groepje in je eigen regio, zodat je ook van elkaar kunt leren. Jouw vragen zijn leidend voor de inhoud. Het is meer dan een cursus.

De leergang wordt gegeven door Eline van de Veen en Helmer Wieringa. Eline organiseert en begeleidt het proces. Haar specialismen zijn landschapsontwerp & -beheer en plattelandsontwikkeling met de focus op de startfase van projecten. Helmer is senior adviseur voor ruimtelijke ordening en technische zaken.

Kosten
De kosten van de leergang zijn 785 euro ex. BTW. De cateringskosten zijn max. 25 euro per dag en betaal je op de dag zelf aan de gastlocatie.

Data maandagen:
7 juni van 10.00 – 13.00 uur, 14 & 21 juni van 10.00 – 16.00 uur, 28 juni van 13.00 – 16.00 uur.

Intake: met vragenlijst en telefonisch contact na inschrijving.
Inschrijven: onderaan deze pagina.

Waar: op 3 a 4 locaties verspreid in het land, op basis van de aanmeldingen.

Totaal aantal deelnemers: 8 – 14, aantal deelnemers per locatie 2 – 4, afhankelijk van de actuele adviezen voor virus veiligheid.
Extra studiebelasting: 2 – 6 dagdelen.
Begeleiding & organisatie: Eline van Veen ism adviseur Helmer Wieringa Land & Co.

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten