Masterclass Data Science in AgriFood: Beheer, visualisatie en analyse

8 april

Data is niet meer weg te denken uit alle schakels in de agrifoodketen. We zien toepassingen in stalsystemen, genetica, tracking & tracing van dieren, duurzaamheid en marketing. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar toe zal nemen. Goed gebruik van data wordt daarmee onontbeerlijk voor de concurrentiepositie van de agrifoodsector.

Dit is de derde masterclass van de vier interactieve Online Masterclasses Data Science in Agrifood die zich richt op ondernemers in de agrifood die meer willen weten over de kansen en toepassingen van data science in de agrifoodsector en de mogelijkheden binnen hun bedrijf.

De Online Masterclasses Data Science in Agrifood worden gegeven op:

  • 11 maart 2021 – Introductie
  • 25 maart 2021 – Inwinnen van data
  • 8 april 2021 – Beheer, visualisatie en analyse
  • 22 april 2021 – Besluitvorming en business

Elke masterclass duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Deelname aan de volledige serie Masterclasses Data Science in Agrifood kost € 100,- ex. btw. Kosten voor deelname aan een losse Masterclass zijn € 30,- ex. btw.

Voor studenten en docenten van HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, JADS en het Koning Willem I College (partners van DataLab AgriFood) zijn deze masterclasses kosteloos.

Meer informatie en aanmelden

Bron: HAS

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn