Netwerkbijeenkomst Gelders Kennisnetwerk Voedsel

7 oktober, 10.00-13.30 uur

Op bezoek bij het Smaakpark in Ede
Tijdens deze live netwerkbijeenkomst vertelt Christian meer over het Smaakpark, dat in augustus officieel werd geopend, en gaan we het zelf beleven en proeven.
Ook gaan we met elkaar in gesprek over de verdere ontwikkeling van korte ketens in Gelderland. Wat is er nodig voor het verder versterken en professionaliseren? En hoe we daarbij slim gebruik kunnen maken van aanwezige kennis, netwerk en ook van diverse middelen die beschikbaar zijn of komen.

Op het kazerneterrein in Ede realiseerde Christian Weij samen met partners zijn lang gekoesterde droom: een inspirerende plek waar je op culinaire ontdekkingstocht gaat, voor iedereen die lekker, gezond en duurzaam wil eten.

Locatie: Smaakpark Ede

Programma
9.30 Ontvangst / inloop
10.00 Welkom met Christian Weij en rondleiding in het Smaakpark
10.30 Verder professionaliseren van korte ketens in Gelderland: onderling gesprek
12.30 Smaakvolle netwerklunch met gerechtjes naar keuze vanuit de foodstands
13.30 Afsluiting

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je bijtijds aan! Enkele dagen voor het evenement ontvang je instructies op basis van de dan geldende maatregelen

Aanmelden

Bron: Gelders Kennisnetwerk Voedsel

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een