Online sessie Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie

26 mei, 16.00 uur

In samenwerking met Foodvalley organiseert Aptean op 26 mei 2021 om 16:00 uur een online sessie waarin ze dieper ingaan op duurzaamheid in de voedingsindustrie. Wat speelt er precies, waarom is samenwerking in de keten zo belangrijk en welke maatregelen worden er al genomen? Ontdek hoe voedingsbedrijven technologie in kunnen zetten om bedrijfs- en productieprocessen efficiënter te maken als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Dat bepaalt uiteindelijk welke bedrijven overleven.

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op:

Wat speelt er in de voedselketen op het gebied van duurzaamheid? (Door Foodvalley)
Besluitvorming consument, uitdagingen en maatregelen
Hoe kan technologie helpen als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven? (Door Aptean)
Organisatie, sturing van bedrijfs- en productieprocessen, registratie en monitoring, data-analyse

Meer informatie en aanmelden 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Gratis Plattelandstoerisme Boostertraining

Aan de slag met Plattelandstoerisme, van ideeën tot uitvoering Kamperen, glamping, appartementen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, excursies, outdoor, proeverijen, workshops, pluktuin of terras. Wil jij

Informatie over GLB 2023

In het GLB van 2023 krijgt u als agrariër te maken met nieuwe voorwaarden, regelingen en premies. In de vernieuwde Simulatietool kunt u al uitrekenen

Starten met zorglandbouw: iets voor jou?

Een agrarisch bedrijf heeft naast voedselproductie veel te bieden. Maar liefst 40 belangstellenden kwamen op 7 november naar de bijeenkomst ‘Starten met zorglandbouw: iets voor