Online sessie Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie

26 mei, 16.00 uur

In samenwerking met Foodvalley organiseert Aptean op 26 mei 2021 om 16:00 uur een online sessie waarin ze dieper ingaan op duurzaamheid in de voedingsindustrie. Wat speelt er precies, waarom is samenwerking in de keten zo belangrijk en welke maatregelen worden er al genomen? Ontdek hoe voedingsbedrijven technologie in kunnen zetten om bedrijfs- en productieprocessen efficiënter te maken als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Dat bepaalt uiteindelijk welke bedrijven overleven.

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op:

Wat speelt er in de voedselketen op het gebied van duurzaamheid? (Door Foodvalley)
Besluitvorming consument, uitdagingen en maatregelen
Hoe kan technologie helpen als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven? (Door Aptean)
Organisatie, sturing van bedrijfs- en productieprocessen, registratie en monitoring, data-analyse

Meer informatie en aanmelden 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

‘Het blijft superspannend’

Conny van den Top heeft de afgelopen jaren steeds kleine stapjes gezet naar een meer natuurinclusieve bedrijfsvoering. Vanuit gemeente Ede en LTO Noord heeft zij