Online sessies Boeren met CO2; Top of Flop?

Datum: 16 en 17 februari

Tijdens de boerensessies “Boeren met CO2; Top of Flop?” delen we de voornaamste bevindingen en resultaten van een marktverkenning naar Carbon Farming. We horen ook graag hoe de boeren hier tegenaan kijken!
Deze interactieve online sessies staan gepland voor woensdag 16 februari om 10:00 uur en op donderdag 17 februari om 20.00 uur. Een sessie duurt maximaal 90 minuten.

In opdracht van de Provincie Gelderland hebben LTO en ESTI de verkenning gedaan naar de marktpotentie van “Carbon Farming”. Het voornaamste doel was om inzicht te krijgen in de interesse en bereidheid van partijen voor een samenwerking met boeren om klimaatambities te realiseren. Voor meer informatie over de marktverkenning, zie https://carbonfarming.nl/onderzoek/.


Aanmelden voor een sessie kan via de link: https://carbonfarmers.nl/resultaten-marktverkenning/
Mensen die zich aanmelden ontvangen een bevestiging en de link naar de bijeenkomst. Men kan ook aangeven niet aanwezig te zijn maar wel graag op de hoogte te willen blijven.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een