Valleiboeren pakken uit met kerst

Wij pakken uit met kerst, zodat jij ook wat uit te pakken hebt! Vol trots presenteren wij verschillende kerstpakketten, vol producten van onze boerderijen. Een eerlijk, regionaal en origineel kerstgeschenk voor je familie, vrienden, personeel, relaties of gewoon: voor jezelf!

Je kunt kiezen uit een borrel-,  brunch- of een dinerpakket. Bestel deze hier via onze website. {https://www.valleiboertbewust.nl/boeren-pakken-uit-met-kerst/} Je kunt direct via Ideal betalen. Via de mail ontvang je een factuur en meer informatie over het afhalen van de pakketten. Op vrijdag 18 of zaterdag 19 december kun je het pakket afhalen op de gekozen tijd en afhaallocatie in Putten, Scherpenzeel of Bennekom. Uiteraard gelden ook op deze boerderijen de coronamaatregelen en blijf je in de auto zitten.

Koop een pakket en steun BIG Challenge
Met het kopen van een kerstpakket steun je direct BIG Challenge: boeren die geld ophalen voor kankeronderzoek. Per pakket doneren wij €2,50 aan BIG Challenge.

Doe jij mee? Ga dan snel, maar uiterlijk 10 december, naar www.valleiboerbewust.nl/boeren-pakken-uit-met-kerst.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een