Podcast over Verdienmodellen: Suzie’s Farm

Podcast over Verdienmodellen: Suzie's Farm

We maken een uitstapje naar de Achterhoek voor deze aflevering. Dat is niet voor niets, want Suzanne Ruesink heeft echt een uniek bedrijf. Met Suzie’s Farm zet zij haar boerderij op het bord van de gasten in hun eigen restaurant!

Beluister de podcast via Boer aan het Roer

Bij Suzie’s Farm willen ze gasten van grond tot mond willen volledige transparantie geven waar het eten vandaan komt. Vanaf het restaurant kan je boerderij bezoeken met een huifkar. Zo verbinden ze mensen aan hun bedrijf door middel van het bieden van een unieke beleving.

Over de podcastserie

In de podcastserie Boer aan het Roer: Nieuwe Verdienmodellen worden gesprekken met experts en ondernemers uit de Foodvalley regio gevoerd. In iedere aflevering staat een ondernemer centraal die een vernieuwend concept, korte keteninitiatief of verdienmodel heeft ontwikkeld. De podcast is ontwikkeld om kennis te delen met agrarisch ondernemers, erfbetreders en beleidsmakers. Voorafgaand aan de serie werd een webinar uitgezonden waarin theorieën en kansen voor nieuwe verdienmodellen voor agrariërs werden toegelicht. Het webinar en de podcasts zijn te vinden op https://boeraanhetroer.nl/nieuwe-verdienmodellen/

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten