SABE regeling Demonstratiebedrijven

Datum: vanaf 1 november
Deel uw kennis en ervaring met andere agrariërs! Wilt u ondersteuning krijgen voor het delen van door u opgedane kennis en ervaringen met de duurzame omschakeling van uw eigen bedrijf? Deze regeling ondersteunt agrarische ondernemers die collega’s willen informeren over deze ervaringen en inspireren door demonstratiebedrijf te worden.

Voor wie?
Agrarische ondernemingen die al grotendeels een omschakeling naar duurzame landbouw hebben doorgemaakt en als inspirerend praktijkvoorbeeld van een duurzame omschakeling voor andere agrariërs kunnen dienen (onderdeel van het omschakelprogramma).

Aanvragen
Deze subsidie kan van 1 november tot en met 15 december 2021 worden aangevraagd via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De aanvragen worden beoordeeld op kwaliteit en impact en niet op volgorde van binnenkomst.

Looptijd
De looptijd van de subsidie voor demonstratiebedrijven is drie jaar. De subsidie bedraagt min. €75.000 en max. €120.000,- per demonstratiebedrijf voor een periode van drie jaar en is 100% subsidiabel.

Meer informatie over de regeling via RVO

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een