Spreekuren provincie GLD Agrifood

Heeft u vragen over de kadernota Agrifood? De uitvoering van dit beleid? De financiële instrumenten of concrete projecten? Wees van harte welkom bij een van de spreekuren die Team Agrifood van provincie GLD organiseert in de regio. Ze gaan graag met u in gesprek.

Persoonlijk gesprek
Medewerkers van het programmateam Agrifood komen graag in contact met iedereen die in Gelderland een bijdrage wil en kan leveren aan de omslag naar een duurzame land- en tuinbouw ofwel aan de doelen van de kadernota Agrifood. Dat kan natuurlijk per mail, telefoon of door deelname aan 1 van hun webinars of de bijeenkomsten die ze organiseren. Maar soms is er ook behoefte aan een goed en persoonlijk gesprek. Dat is het doel van de spreekuren.

Tijdens de spreekuren zijn er verschillende medewerkers van het programmateam aanwezig.

Onderwerp aanmelden
Een vrije inloop is mogelijk bij de spreekuren. Het is wel fijn om van tevoren een goed beeld te krijgen van de belangstelling en de gespreksonderwerpen. Ze stellen de aanmelding van uw komst daarom op prijs. Stuur hiervoor een mail naar agrifood@gelderland.nl met daarin het onderwerp. Vervolgens bekijken zij wie uit het programmateam de beste expertise heeft om het gesprek te voeren.

Locatie en data
De spreekuren worden gehouden op het Poultry Expertise Centrum in Barneveld (locatie Aeres MBO, Barnseweg 3) van 13.00-17.00 uur op de volgende data:

5 oktober 
2 november
16 november
7 december
21 december
11 januari

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een