Startbijeenkomst Boer aan het Roer

24 november, 15.00 uur

Vanuit Boer aan het Roer (proeftuin voor de landbouw binnen de Regio Deal Foodvalley) wordt op 24 november een digitale Startbijeenkomst georganiseerd. Door middel van presentaties wordt u meegenomen in het programma van Boer aan het Roer en de thema’s van de proeftuin. De eerste pilots zullen nog dit jaar van start gaan.

Digitale Bijeenkomst
De bijeenkomst wordt georganiseerd in twee delen. Als stakeholder en geïnteresseerde bent u van harte welkom om Deel 1 van de bijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze digitale sessie is het mogelijk om via een chatfunctie vragen te stellen.

Speciaal voor veehouder en innovatoren die zich hebben aangemeld voor de proeftuin is Deel 2 van de bijeenkomst ingericht. Met hen zullen we uiteengaan in verdiepende, interactieve sessies om de activiteiten van de proeftuin in de komende periode door te nemen.

Programma
Deel 1: 15.00-16.00 uur
– Start en inleiding met Fije Visscher (Voorzitter LTO Noord afdeling Gelderse Vallei en Dick Heederik (Hoogleraar UU en trekker Boer aan het Roer)

– Presentaties van de thema’s Circulair Veevoer, Emissiereducerende maatregelen, Bodem- en waterkwaliteit en Nieuwe verdienmodellen

– Vragen beantwoorden en Afsluiting

Deel 2 (Exclusief voor aanmelders van de proeftuin): 16.00 – 16.30 uur
Verdiepende sessies: Per thema gaan we samen in gesprek over de innovaties die zijn aangemeld voor de proeftuin. Wat gaan we de komende tijd uitrollen en wat kunnen we daarin van elkaar verwachten? 
– Verdiepende sessie 1: Circulair Veevoer
– Verdiepende sessie 2: Emissiereducerende maatregelen
– Verdiepende sessie 3: Bodem- en waterkwaliteit

 

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn