TOP Varkenshouderij Ondernemerschap Programma: Meld je aan!

September 2021

Op het gebied van innovatie nemen Nederlandse varkenshouders wereldwijd een leidende positie in. De uitdagingen op de wereldmarkt van de vleeshandel zijn groot. Om de concurrentiekracht te versterken en de toekomstbestendigheid te vergroten, is het van belang om vraaggedreven te produceren en (keten)samenwerking te stimuleren.

Veel ondernemers willen zichzelf verder ontwikkelen, meer initiatief tonen en hun eigen ondernemerskwaliteiten versterken.

Daarnaast willen zij de juiste keuzes maken om hun varkenshouderij toekomstbestendig te maken en te houden. Het ontbreekt daarbij niet aan ideeën, maar deze worden (nog) niet verzilverd in de praktijk.

De Rabobank, de POV en de Ondernemerschap Academy® hebben de krachten gebundeld en hebben dit gesubsidieerde programma ontwikkeld specifiek voor varkenshouders.

Het programma bestaat uit verdiepende bijeenkomsten met andere varkenshouders, coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken.

Aanmelden

Bron: LTO Noord

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Gratis Plattelandstoerisme Boostertraining

Aan de slag met Plattelandstoerisme, van ideeën tot uitvoering Kamperen, glamping, appartementen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, excursies, outdoor, proeverijen, workshops, pluktuin of terras. Wil jij

Informatie over GLB 2023

In het GLB van 2023 krijgt u als agrariër te maken met nieuwe voorwaarden, regelingen en premies. In de vernieuwde Simulatietool kunt u al uitrekenen

Starten met zorglandbouw: iets voor jou?

Een agrarisch bedrijf heeft naast voedselproductie veel te bieden. Maar liefst 40 belangstellenden kwamen op 7 november naar de bijeenkomst ‘Starten met zorglandbouw: iets voor