Vanaf mei: TOP Varkenshouderij Ondernemerschap Programma

Vanaf mei 2022

Op het gebied van innovatie nemen Nederlandse varkenshouders wereldwijd een leidende positie in. De uitdagingen op de wereldmarkt van de vleeshandel zijn groot. Om de concurrentiekracht te versterken en de toekomstbestendigheid te vergroten, is het van belang om vraaggedreven te produceren en (keten)samenwerking te stimuleren.

Veel ondernemers willen zichzelf verder ontwikkelen, meer initiatief tonen en hun eigen ondernemerskwaliteiten versterken.

Daarnaast willen zij de juiste keuzes maken om hun varkenshouderij toekomstbestendig te maken en te houden. Het ontbreekt daarbij niet aan ideeën, maar deze worden (nog) niet verzilverd in de praktijk.

Initiatiefnemers

De Rabobank, de POV en de Ondernemerschap Academy® hebben de krachten gebundeld en hebben dit gesubsidieerde programma ontwikkeld specifiek voor varkenshouders.

Programma

Het programma bestaat uit verdiepende bijeenkomsten met andere varkenshouders, coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Er kunnen maximaal 18 varkenshouders deelnemen aan dit programma.

De bijeenkomsten duren van 15.00-21.00 uur en starten in maart 2022 . Het programma is in juni 2022 afgerond.

 

Investering
De investering voor dit programma bedraagt normaliter € 2.995,- ex. BTW. Ondernemers die zijn aangesloten bij Colland krijgen € 995,- subsidie. Na je inschrijving vindt de definitieve goedkeuring van de subsidie plaats door het Collandfonds arbeidsmarktbeleid.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op en stel de coaches of oud-deelnemers van het programma al je vragen en bepaal of jij ook wilt deelnemen. Bel: 030 – 237 07 00. Ga voor meer informatie naar Ondernemerschap Academy

 

Wanneer je deelneemt aan het programma is het van belang dat je vooruit wilt. Dit programma is bedoeld voor de varkenshouder en bedrijfsleiders in de varkenshouderij, die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen en de varkenshouderij toekomstbestendig wil (blijven) houden.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een