Tweede aanmeldingsronde Boer aan het Roer open

Tot 31 december 2020

Meld uw innovatie nu aan voor de tweede selectieronde van de proeftuin Boer aan het Roer! Begin februari komt het Interdisciplinair Team weer bij elkaar om de tweede ronde te beoordelen voor deze proeftuin van de Regio Deal Foodvalley. Voor Bodem- en waterkwaliteit zal dit de laatste kans zijn om uw idee aan te melden!

Begin november is de eerste selectieronde van innovaties voor de proeftuin geweest. Voor deze ronde worden innovaties meegenomen die zijn aangemeld tot en met 31 december 2020. Innovatoren die in deze ronde mee willen doen worden opgeroepen om zich vooral te melden. In 2021 zullen er weer nieuwe rondes opengesteld worden.

Aanmelden innovaties
U kunt innovaties aanmelden voor de thema’s Bodem- en waterkwaliteit, Emissiereductie, Circulair Veevoer en Sensoring en Monitoring. Kijk op www.boeraanhetroer.nl voor meer informatie over de thema’s en het aanmeldproces.

Laatste aanmeldronde voor innovaties Bodem- en waterkwaliteit
Specifiek voor Werkpakket Bodemw en Waterkwaliteit is deze ronde de laatste mogelijkheid voor het aanmelden van innovaties voor de proeftuin. Naar verwachting gaat de aanmeldingsprocedure voor Bodem en Water in 2021 niet meer open.

Veehouderijbedrijf aanmelden
Er worden doorlopend veehouderijbedrijven gezocht waar innovaties geïmplementeerd kunnen worden om te testen (pilotbedrijven). U kunt zich hiervoor aanmelden op www.boeraanhetroer.nl. Daarnaast zijn veehouders ook welkom om zich via info@boeraanhetroer.nl te melden met interesse in het thema Verdienmodellen waarbinnen verschillende masterclasses en cursussen worden georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een