Veel aanmeldingen voor gratis Keukentafelgesprek met ondernemersadviseur

Meer dan twintig agrarisch ondernemers hebben zich de afgelopen week al aangemeld voor een gratis Keukentafelgesprek met een ondernemersadviseur. Het gesprek is bedoeld om de huidige bedrijfssituatie door te nemen en zaken eens op een rij te zetten. Dat kan helpen om inzicht te krijgen in de toekomstmogelijkheden voor ondernemer en bedrijf. Via het Agroloket kan het gratis Keukentafelgesprek worden aangevraagd.

Keuzes maken over de toekomst van het agrarisch bedrijf kan lastig zijn. Keuzes kunnen bijvoorbeeld gaan over uitbreiding of verbreding van uw bedrijf, bedrijfsovername of bedrijfsbeëindiging. Zulke zaken hebben vaak niet alleen betrekking op het bedrijf, maar ook op uzelf als ondernemer en uw gezin. Het kan dan helpen om daar met een onafhankelijk adviseur over te sparren.

De adviseurs die de gesprekken voeren zijn Wim Korsten, Dorine Zwaan en Maryse Versteeg. Zij kennen de boerenpraktijk, weten wat er leeft en speelt en kunnen goed luisteren. Zij hebben geen (financieel) belang bij de uitkomsten van een gesprek. Indien de behoefte er is, kunnen zij na het gesprek doorverwijzen naar specialistische hulp of een passend vervolgtraject.

Het gratis Keukentafelgesprek wordt aangeboden door het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley en is geheel vrijblijvend. Ook een Keukentafelgesprek aanvragen? Maak een afspraak via het Agroloket Regio Foodvalley.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn