(Verdiepende) Masterclass Verdienmodellen, Concepten en Korte ketens

Aanmelden tot 1 oktober 2021

Hoe richt je nu een verdienmodel in voor voor het agrarisch bedrijf van de toekomst? Welke kansen liggen er in nieuwe concepten en korte ketens? Doe mee aan de Masterclass Verdienmodellen, Concepten en Korte ketens vanaf 12 oktober 2021! Wil je meer informatie over wat deze Masterclass je kan bieden? Meld je nu aan voor de online informatiesessie op 7 september.

De bestaat uit 7 bijeenkomsten met een toegankelijk ochtendprogramma voor een brede doelgroep én een verdiepend middagprogramma exclusief voor agrarisch ondernemers.

Samen met coaching van experts en een netwerk van collega-ondernemers binnen de groep werk je iedere sessie verder aan jouw unieke verhaal met inbreng van je eigen bedrijfsgegevens en cijfers. Experts geven niet alleen inspiratie en de laatste kennis van zaken mee voor een specifiek thema. Ze coachen jou als ondernemer ook op hoe je je kunt onderscheiden van de meerderheid, die vaak in anonimiteit hun product of dienst van het erf zien gaan tegen (te) beperkte waardering en verdiensten. Na deze Verdieping heb je beter in beeld wat voor toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen je hebt te bieden richting partners en klanten. Dit kun je onderbouwen met data en feiten. Daarnaast weet je nog beter hoe je inspeelt op de maatschappelijke trends van jouw inzet voor betere producten en diensten maar ook bodem, landschap en biodiversiteit. Daarnaast levert het direct een relevant netwerk van collega ondernemers op die voor soortgelijke uitdagingen en kansen staan.

Meer informatie en aanmelden via Boer aan het Roer


Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn