Voor 24 april: Meld je aan voor Weekend van het Varken

Wil jij als varkenshouder meer vertellen over je bedrijf aan mensen uit de buurt? In 2022 was het Weekend van het Varken een groot succes. De deelnemers die hun bedrijf open stelden voor publiek, ontvingen samen duizenden bezoekers. Op 9 en 10 september 2023 vindt de volgende editie plaats. Wil je ook meedoen? Laat het weten!

Het Weekend van het Varken geeft je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met burgers en eventuele andere geïnteresseerden in de sector. Als je voor de eerste keer deelneemt zijn er voldoende mogelijkheden om hulp te vragen bij de varkenshouders die al eerder mee hebben gedaan en bij de werkgroep van het Weekend van het Varken.

Meld je vóór 24 april aan bij coördinator Pleun Leeyen: pleeijen@pov.nl. In mei is er een online informatiebijeenkomst met de deelnemende bedrijven. In augustus volgt een fysieke bijeenkomst waarin we een training aanbieden voor het contact met de burgers.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een