Voordeel op duurzame stalverlichting

LTO-leden kunnen korting op duurzame stalverlichting van Agrilight ontvangen. Bovendien wordt er voorafgaand een gratis lichtplan voor een optimaal lichtniveau gemaakt.

Het gebruik van ledverlichting in de stal kan aanzienlijk schelen in stroomkosten: vaak brandt het licht namelijk onnodig lang of niet op de juiste tijd. Door het gebruik van innovatieve technieken in de verlichting kan het stroomverbruik omlaag. En duurzame verlichting komt in aanmerking voor diverse fiscale voordelen zoals EIA en MDV. Zo kan een besparing tot 60% gerealiseerd worden.

Aanmelden kan via deze link!

Dierenwelzijn en productie

Vooral ondernemers die dieren houden zoals melkvee, pluimvee, geiten en paarden kunnen hier hun voordeel mee doen, want een goed lichtniveau verbetert het welzijn van het vee. Actieve en gezonde dieren hebben minder last van blessures en uitval en zorgen voor een verhoogde productie.

Lichtplan

In de stal hebben vervuiling en ammoniak een grote invloed op het functioneren en de levensduur van de apparatuur. De meeste ledverlichtingsarmaturen zijn niet geschikt voor gebruik in de stal. Het is dus belangrijk dat de juiste armaturen gebruikt worden. Daarbij zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden bij een goede verlichting, zoals de hoeveelheid licht en de verdeling van het licht. Agrilight maakt vrijblijvend een lichtplan op maat, waarmee je in één oogopslag ziet wat de beste oplossing voor een specifieke stal is. Zo kan met goede verlichting het optimale uit de stal gehaald worden. Na plaatsing van de verlichting volgt een gratis servicebezoek.

Innovatief besturingssysteem

Buitenlicht dat de stal inkomt, zorgt voor een variabele lichtbehoefte. Agrilight heeft daarom voor haar ledproducten een volautomatisch besturingssysteem ontwikkeld. Door een innovatieve samenwerking tussen de lichtsensor en de besturingskast, brandt het licht in de stal alleen wanneer dat daadwerkelijk nodig is. De ledarmaturen dimmen automatisch indien er voldoende buitenlicht is om het vooraf bepaalde lichtniveau te behalen. Dit zorgt tevens voor een extra besparing in energiekosten.

Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel is een samenwerking aangegaan met Agrilight en haar gecertificeerde dealers vanwege haar jarenlange ervaring in stalverlichting. Leden krijgen een gratis lichtplan en korting op AGRILED® 3 en AVILED® led armaturen en AGRIBOX pro besturingssysteem, die zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, van hoogwaardige materialen en componenten en met een lage CO2-voetafdruk.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn