Webinar: Bedrijfsovernames in de agrifood

16 september

Bij de overname van een agrarisch familiebedrijf sta je voor grote financiële, juridische, fiscale en sociaal-emotionele uitdagingen. Zowel bedrijfsoverdragers, bedrijfsovernemers, maar ook de familie staat voor grote en ongelooflijk lastige beslissingen.

Organisator Aeres Hogeschool, HAS Hogeschool, Van Hall Larenstein en Hogeschool Inholland
Datum donderdag 16 september 2021 13.00 uur tot 15.00 uur

Het maken van een rendabel bedrijfsmodel lukt vaak wel. Veel moeilijker is het sociaal-emotionele deel. Niet voor niets is het gezegde “met familie moet je wandelen, maar niet handelen”. En toch zul je bij de bedrijfsovername het gesprek moeten aangaan met alle betrokkenen. Tijdens het webinar gaan we in gesprek met overdragers, overnemers en niet-overnemende familieleden. Ook vanuit het perspectief van de adviseur delen we de ervaringen.

Om het webinar te volgen, hoef je geen kosten te maken. Door aan te melden, sturen wij circa 1 week voor het webinar de link. Mail naar gerry.kouwenhoven@inholland.nl. Vermeld in de mail: naam, kennisinstelling, bedrijf of organisatie en stel eventueel jouw vraag.

Bron: Groen Kennisnet

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn