Webinar camperplaatsen bij de boer

18 mei, 20.00 uur

Heb je wel eens overwogen om je agrarische bedrijf uit te breiden met camperplaatsen? De mogelijkheden zijn divers. Vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) van LTO Nederland, ZLTO, LLTB en LTO Noord organiseert samen met NKC, de grootste camperclub van Europa, op dinsdagavond 18 mei een webinar voor boeren en tuinders over het ontwikkelen van camperplaatsen.

Webinar op dinsdagavond 18 mei: Camperplaatsen bij boeren en tuinders
NKC biedt agrarisch ondernemers vrijblijvend en gratis advies over het inrichten van camperplaatsen. Wil je hier meer over weten? Meld je dan hier aan voor het webinar op 18 mei (van 20.00 uur tot 21.00 uur) over het ontwikkelen van camperplaatsen op het agrarisch bedrijf. Wat moet je bijvoorbeeld doen om een camperplaats aan te realiseren? Welke wet- en regelgeving komt er bij kijken? Wat zijn de ervaringen van andere agrarisch ondernemers? En vooral, wat levert het op?

Actief op zoek naar nieuwe camperplaatsen
NKC is voor hun leden altijd actief opzoek naar nieuwe camperplaatsen. Camperplaatsen zijn eigenlijk grote parkeerplekken waar camperaars in hun camper kunnen overnachten. Daarvoor zijn juist ook de agrarische bedrijven geliefd; de rust en de ruimte die het platteland te bieden heeft, maar vooral ook de mogelijkheid om bij de boer in de stal of op het bedrijf te kijken. NKC wil daarom graag agrarische ondernemers informeren over het aanbieden van camperplaatsen. Vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) van LTO Nederland ondersteunt ondernemers door perspectief op nieuwe verdienmodellen te bieden en organiseert daarom ook samen NKC deze webinar.

Bron: LTO MFL

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn