Webinar Droogte aanpakken in Oost-Nederland

5 juli, 20.00 uur

Perceel te nat of juist te droog? Wat kan? Wat werkt? Wie helpt? Gebiedsmakelaars Daniël Nieuwenhuis (waterschap Rijn en IJssel) en Henk Jolink (LTO Noord) zitten klaar om antwoord te geven op jouw vragen tijdens een webinar.

Praktijkervaringen
Naast Daniël en Henk komen tijdens de webinar praktijkervaringen van boeren aan bod, zoals over wateropslag, druppelirrigatie of het plaatsen van een boerenstuw. Welke maatregel hebben zij genomen en waarom? Hoe pakt het uit?

Periodes van extreme droogte of nattigheid zijn een gegeven. Hoe kan je je als boer hierop voorbereiden met jouw bedrijf? Daar gaat deze webinar op in. Gebiedsmakelaars Daniël en Henk vertellen ook over de (subsidie)mogelijkheden. Ze denken mee vanuit de boerenpraktijk, begeleiden de eventuele aanvraag en gaan voor een goede en snelle oplossing.

Persoonlijk gesprek
Maak nu online kennis met hen door je aan te melden voor deze webinar. Ze komen daarna graag bij je langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek over de mogelijkheden op jouw bedrijf. Want voldoende water is in het belang van ons allemaal.

Meer informatie en aanmelden

Bron: LTO Noord

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus

Wil je meer weten over een gezonde bodem en hoe je met praktische aanpassingen de efficiëntie van de bodem vergroot? Dit najaar wordt er weer

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’

Event: ‘Boeren in de Gelderse Vallei’ Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley organiseert dit event om agrarisch ondernemers te inspireren. Welke kansen zijn