Webinar Hoe maak je natuur inclusieve landbouw interessant voor private investeerders?

1 juni, 19.30 uur

Pilot in het kader van Deltaplan Biodiversiteitsherstel
In 2019 en 2020 hebben vZB Consultancy en Zin in Buiten samen deze pilot gedaan voor private financiering van natuur inclusieve landbouw. vZB Consultancy verbindt financierders met een project. Zin in Buiten ondersteunt zo nodig de projecten om het plan inhoudelijk op orde en koopklaar te maken. Beide partijen zijn supporter van het Deltaplan voor Biodiversiteit.

Zelf aan de slag met private investeerders?
In de samenwerking verbinden ze boeren die extra grond nodig hebben voor natuur inclusieve landbouw aan particuliere investeerders. Deze private investeerders kopen de benodigde gronden en verpachten deze voor een maatschappelijk rendement. Onze inzet is de persoonlijke betrokkenheid van de individuele investeerder bij het project of gebied.

Webinar 1 juni 19.30 uur
Wil je meer weten over deze vorm van financiering? En ontdekken of het past bij jouw project? Schrijf je dan in voor de webinar via zoom op 1 juni van 19.30 uur tot max 21.00 uur. De presentatie wordt gegeven door Floris van Zinnicq Bergmann en Eline van de Veen. We vragen een bijdrage voor de onkosten 15 euro.

Meer informatie en aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten