Webinar Invulling GLB

1 juli, 14.00 uur

Wat het nieuwe GLB echt gaat betekenen wordt steeds duidelijker. Op donderdag 1 juli vindt de online conferentie ‘Het GLB onderweg naar nieuw perspectief’ plaats. Deelnemers krijgen de kans te reageren op het advies dat is ontwikkeld. Later dit jaar wordt het GLB Nationaal Strategisch Plan (NSP) door de provincies en Tweede Kamer behandeld.

Programma
Demissionair minister Schouten en gedeputeerde Staghouwer namens de provincies, gaan in gesprek met agrariërs, vertegenwoordigers van natuurorganisaties en anderen. Er wordt gereflecteerd op onderdelen van het ambtelijk advies, waaronder de elementen waarover nog besluitvorming moet plaatsvinden.

Drie webinars
Na het plenaire deel zijn er drie webinars die voor iedereen toegankelijk zijn. De eerste plaatst ‘Het GLB in breder perspectief’, de tweede gaat over de ‘Basisbetaling en eco-activiteiten, de praktijk’. De derde webinar gaat over ‘Nieuw perspectief, nieuwe kennis’.

Meer informatie en aanmelden

 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een