Webinar: Je familiebedrijf overdragen of stoppen

18 mei, 20.00 uur

Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Op fiscaal en juridisch gebied, maar zeker ook op emotioneel gebied. Helma Vermue en Ceciel Mentink, leden van de commissie Vrouw & Bedrijf, bevragen tijdens het webinar agrarisch coach Wim van Uum en notaris Bep Bergman hierover. Hoe kan het hele proces zo goed mogelijk doorlopen worden?

Praktische tips, praktijkcases, vragen en antwoorden
Boeren en tuinders die in een overnametraject zitten of op de vooravond staan van dit proces, krijgen praktische tips aangereikt. Ook is er veel ruimte voor vragen en praktijkcases vanuit de kijkers.

Voor ondernemers en familieleden
Het webinar is gratis bij te wonen door alle agrarische ondernemers: man en vrouw, jong en oud, lid en niet-lid. Het webinar duurt zo’n 90 minuten.

LTO Noord commissie Vrouw & Bedrijf is initiatiefnemer van het webinar, in samenwerking met het programma ‘Voor de mens, achter de ondernemer’ van LTO Noord. ZLTO en LLTB ondersteunen dit webinar en verspreiden de uitnodiging onder hun leden.

Meer informatie en aanmelden

Bron: LTO Noord

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een