Webinar resultaten Kringlooplandbouw Utrecht-Oost

14 januari, 15.00 uur

Het project ‘POP3 Doorontwikkeling Kringlooplandbouw Utrecht-Oost’ staat na een looptijd van drie jaar op het punt afgerond te worden. Binnen het project is samen met 10 melkveehouders verspreid over Utrecht-Oost gekeken welke inzet er nodig is om in de toekomst aan alle sector doelstellingen te voldoen en specifiek hoe kringlopen verder gesloten kunnen worden. Tijd om de geleerde lessen en conclusies te delen.

Op donderdag 14 januari 2021 van 15.00 tot 16.00 uur gaan we hierover met onder andere Hanke Bruins Slot (gedeputeerde) en Henk Veldhuizen (Heemraad waterschap Vallei en Veluwe) in gesprek tijdens het eindwebinar van dit project. Naast het presenteren van de resultaten zal er gesprek zijn tussen de aanwezige bestuurders en deelnemers van het project. Waarin kunnen zij elkaar helpen? Hoe maken we kringlooplandbouw een realiteit in Utrecht-Oost? Wat is hierin nodig vanuit beleid?

Natuurlijk is er ook ruimte voor jou, als deelnemer van het webinar, om ook vragen voor te leggen aan de aanwezigen in de studio.

Aanmelden kan via de volgende link:

https://www.boerenverstand.nl/aanmeldformulier-eindwebinar-uo/

BRON: LaMi

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Webinar Plattelandstoerisme, kans of uitdaging

Overweegt u iets te gaan doen met plattelandstoerisme? Denk bijvoorbeeld aan een mini-camping, glamping, bed & breakfast, groepsaccommodatie, aanbieden van activiteiten, proeverijen, workshops of een