Webinar: Samenwerken aan groen-economisch herstel

26 oktober

Wilt u samen met anderen een idee uitwerken voor een duurzaam verdienmodel voor de landbouwsector? Of wilt u in een gebied samenwerken aan de klimaatdoelen of het verhogen van de biodiversiteit? Hiervoor kunt u eind 2021 subsidie aanvragen. Tijdens het webinar Samenwerken aan groen-economisch herstel hoort u meer hierover.

Dit webinar is op 26 oktober 2021 van 13:00 tot 14:00 uur.

Onderwerpen en sprekers
Wij praten u bij over de subsidie voor het samenwerken aan groen-economisch herstel van de landbouwsector. Welke voorwaarden gelden voor de subsidieaanvraag en hoe vraagt u aan? Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar u op moet letten als u als samen werkt aan een duurzamere en economisch sterkere sector. Heeft u vragen voor onze sprekers? Tijdens het webinar heeft u de kans om ze te stellen.

Dit zijn de sprekers:
Jan van Esch, senior beleidsmedewerker bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
Geert Janssen, beoordelaar 3e Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Kees Anker, senior adviseur bij Regiebureau Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP)
Subsidie voor landbouwers
De subsidie Samenwerken aan groen-economisch herstel is één van de 2 subsidies die van het Economisch Herstelfonds (EHF) komt. Dit Europese fonds helpt de landbouwsector economisch sterker te maken na de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Door deze regeling is € 15 miljoen beschikbaar voor vernieuwende en duurzame projecten voor de landbouwsector. Met deze subsidie bereidt u niet alleen de landbouwsector voor op de toekomst. U helpt zo ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden. Dit kan tot en met de start van het webinar 26 oktober 2021 om 13:00 uur. Deelname is gratis. Heeft u zich aangemeld? Dan ontvangt u in de laatste week voor het webinar een link om deel te nemen. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Kunt u dinsdag 26 oktober 2021 niet live meedoen? Kijk dan gerust op een ander moment. Na het webinar plaatsen wij een terugkijklink op onze website.

Meer informatie

Bron: RVO

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten