Webinar Slim en Rendabel naar Emissieloze Landbouw

21 juni, 11.00 uur

U bent uitgenodigd om bij het webinar Slim en Rendabel naar Emissieloze Landbouw op maandag 21 juni 2021 aanwezig te zijn! Het webinar is gratis te volgen, het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onderstaande button!

Zes experts zullen tijdens het webinar presenteren en in gesprek gaan over bodem, bemesting, voeren van vers gras en emissiereductie in de stal. Vijf innovaties zullen uitgelicht gaan worden door Wim de Hoop en er wordt afgesloten met een rondetafelgesprek. Jij krijgt de mogelijkheid jouw vragen direct te stellen aan het expertpanel.

Wat?
Webinar Slim en Rendabel naar Emissieloze Landbouw, door NCOK in samenwerking met Easyfairs en onder leiding van Noud Janssen.

Waar?
Aanmelden kan via onderstaande link, het webinar zal live vanuit de Next Level Studio in Gorinchem gehouden worden. Na het aanmelden ontvang je een e-mail met de link naar het webinar.

Wanneer?
21 juni 2021 op de Dag van de Kringlooplandbouw van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Voor wie?
Agrarische ondernemers in de melkveehouderij, akkerbouwers, vollegrondsgroentetelers, pluimvee- en varkenshouders met akkerbouw activiteiten, loonwerkers, adviseurs en overige erfbetreders die goed geïnformeerd willen blijven.

Aanmelden

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Gratis Plattelandstoerisme Boostertraining

Aan de slag met Plattelandstoerisme, van ideeën tot uitvoering Kamperen, glamping, appartementen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, excursies, outdoor, proeverijen, workshops, pluktuin of terras. Wil jij

Informatie over GLB 2023

In het GLB van 2023 krijgt u als agrariër te maken met nieuwe voorwaarden, regelingen en premies. In de vernieuwde Simulatietool kunt u al uitrekenen

Starten met zorglandbouw: iets voor jou?

Een agrarisch bedrijf heeft naast voedselproductie veel te bieden. Maar liefst 40 belangstellenden kwamen op 7 november naar de bijeenkomst ‘Starten met zorglandbouw: iets voor